Legislacja
Food-Lex
Dodatki do żywności
i aromaty
Zanieczyszczenia
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
Trzymaj Formę !
14.06.2024:
Finał Konkursu wiedzy o zdrowym stylu życia "Trzymaj Formę!"
12.06.2024:
Udział PFPŻ ZP w spotkaniu MRiRW-MKiŚ na temat ram prawnych systemu kaucyjnego
11.06.2024:
Opinia naukowa EFSA w sprawie górnego tolerowanego poziomu spożycia witaminy A i β-karotenu
11.06.2024:
Obowiązkowy KSeF odroczony do 1 lutego 2026 r.
07.06.2024:
Sektorowa Rama Kwalifikacji dla Przetwórstwa Żywności (SRK PŻ) - opublikowana!
Kim jesteśmy
Działania
Kontakt
Jesteś tutaj:
strona główna
>
Stanowiska
>
Legislacja żywnościowa
>
ARCHIWUM
2009
2008
2007
2006
2005
ARCHIWUM
ZNAKOWANIE
TOWARY PACZKOWANE
DODATKI DO ŻYWNOŚCI
ZANIECZYSZCZENIA
INNE
Członkowie PFPŻ ZP
Dołącz do nas!
2005 - 2024 © PFPZ ZP; Wszystkie prawa zastrzeżone
Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców
ul. Cybernetyki 19B, 02-677 Warszawa
Kontakt:
Telefon: +48 22 830 70 55
Fax: +48 22 830 70 56
Email: biuro@pfpz.pl
Zaprenumeruj biuletyn PFPŻ ZP
dalej
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w
Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie